Icon
Играј Оро
By IgrajOro
Released:16 Nov 2012
Version: 1.0 / Education::Other
Installs: 101-500
Rating:           (8)  /  You have to be logged in to rate. Log in now.

DESCRIPTION

Научете ги македонските народни ора: - Право оро - Пајдушко оро - Елено моме - Циганчица - Пембе - Паланечка тројка со помош на музика и видеа преку кои ќе ги совладате народните танци. Доколку вашиот мобилен не подржува Adobe Flash видеата нема да може да ги погледнете. Клучни зборови: Igraj Oro, IgrajOro, igraj, oro, dance

SCREENSHOOTS / VIDEO

Screenshot
Screenshot
Screenshot

COMMENTS Read All Comments

You have to be logged in to post a comment. Log in now.

branko2012-11-12 07:47:48

katastrofa nisto ne raboti. xperia x8


The publisher(IgrajOro) posted the following reply to this comment:

blagodarime za informaicjata, ke go popravime problemot naskoro


gjokom2012-30-11 12:00:29

odlicna aplikacija


The publisher(IgrajOro) posted the following reply to this comment:

blagodarime


RELATED